Predstavljanje projekta energetske obnove Sportske dvorane

Autor: na 8. siječnja 2019.

Grad Metković će u četvrtak, 10. siječnja, u 11 sati, u galeriji Gradskog kulturnog središta na konferenciji za zainteresiranu javnost predstaviti projekt energetske obnove zgrade Sportske dvorane.

Na konferenciji će prisustvovati predstavnici Grada Metkovića i predstavnici projektantskog ureda, koji su izradili glavni projekt.

Podsjetimo, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Gradu Metkoviću je odobrilo ukupno 7, 2 milijuna kuna za provedbu ovog projekta, dok je njegova ukupna vrijednost 9, 2 milijuna kuna.

Cilj projekta je stvoriti sigurne i adekvatne uvjete za sportaše koji treniraju u sportskoj dvorani, a obnovom energetske funkcionalne cjeline planirana ušteda toplinske energije za grijanje je 89 %.

U sklopu projektnih aktivnosti obnovit će se kompletna ovojnica zgrade, zamijeniti stolarija, vrata, postojeći sustav zaštite od munje te elektroinstalacije, modernizirati unutarnja rasvjeta, rekonstruirati krov, unaprijediti sustav grijanja te ugraditi rampe za pristup osobama s invaliditetom i smanjenje pokretljivosti.

Završetak provedbe projekta očekuje se 1. rujna 2020. godine.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik