Predstava „Sirena i Viktorija” večeras u kazališnoj dvorani Gradskog kulturnog središta

Autor: na 10. srpnja 2019.

Predstava „Sirena i Viktorija”, koja se večeras u 21 sat trebala održati na ljetnoj sceni Gradskog kulturnog središta, zbog mogućeg nevremena će se, u isto vrijeme odigrati u kazališnoj dvorani.

Podsjećamo, riječ je o komediji Aleksandra Galina, koju izvodi Teatar Rugantino i u kojoj, u režiji Filipa Grinvalda, glume Gordana Gadžić, Dubravka Ostojić i Mladen Vasary.

U komediji se novopečena bogatašica obogatila trgujući stanovima i družeći se s kriminalcima. U trenutku kad je posao tjera da nauči engleski, za instrukcije pronalazi doktoricu engleske filologije, ženu koja je izgubila i status i posao i muža. Žaleći je, nalazi joj preko oglasa žigola koji ispunjava sve fantazije. No, u alkoholnoj izmaglici bira krivi broj i u njezin luksuzni stan umjesto neodoljivog mladog pastuha stiže ne baš mladi astronom, koji urušavanje idealistički ustrojenog svijeta preživljava šišajući pse po kućama.

Predstava je ove godine 12 puta punila Malu dvoranu Lisinski, gostovala u Čakovcu i Pakracu te je odigrana i na Danima satire Fadila Hadžida u Kerempuhu. Komedija kreće i na veliku ljetnu turneju „Od brnjice do zvijezde”, koja, kao dio Metkovskog ljeta, počinje u Metkoviću.

Ulaznice su 50 kuna.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik