Predsjednica RH posjetila Metković – u prolazu, bez komentara

Autor: na 28. listopada 2017.

 

U sklopu aktivnosti privremenog Ureda predsjednice RH u Dubrovačko – neretvanskoj županiji, Kolinda Grabar – Kitarović u subotu je posjetila Metković.

Posjet je započela ispred Gradskog kulturnog središta gdje se susrela sa građanima, te predstavnicima gradske vlasti i političkih stranaka.

Nakon kratkog zadržavanja kojeg je iskoristila za pozdravljanje i fotografiranje predsjednica se zaputila u Dom zdravlja gdje ju je dočekao ravnatelj Mihovil Štimac zajedno s ravnateljem Opće bolnice Dubrovnik, Mariom Bekićem.

Oni su je upoznali sa projektom buduće Dnevne bolnice čija izgradnja je planirana u bivšoj zgradi Općinskog suda.

U sklopu posjete Metkoviću, predsjednica je obišla i dva reprezentativna muzeja, Prirodoslovni muzej Metković i Arheološki muzej Narona u Vidu.

Gradonačelnik Milan kazao nam je kako je predsjednicu na radnom sastanku u Dubrovniku upoznao sa projektima koji se planiraju realizirati na području grada te problemima koji muče građane Metkovića, pri čemu je istaknuo neadekvatni novoizgrađeni Međunarodni prijelaz Metković, kao i prometnu izoliranost grada.

Nažalost, predsjedničin komentar o ovim problemima, kao i dojmove o posjeti Metkoviću nismo uspjeli dobiti jer nije bila raspoložena za davanje izjava medijima.

Kolinda GK_ispred GKS

 

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik