Poziv za prijavu na edukacije u sklopu projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“

Autor: na 13. svibnja 2019.

Grad Metković poziva zainteresirane građane s područja doline Neretve na prijavu za edukacije koje će se provoditi u partnerstvu s Općinom Kula Norinska u okviru projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“.

Projekt se provodi unutar Poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III u sklopu Operativnog programa Učinkovitih ljudskih potencijala 2014. – 2020., a cilj mu je povećanje zapošljivosti i socijalne kohezije pripadnika ranjivih skupina na području Dubrovačko-neretvanske županije. U projektu je planirano opremanje Kluba za zapošljavanje te razvoj i provedba programa „Osposobljavanja za područje agroturizma“ u trajanju od 3 mjeseca.

U prvoj fazi projekta održat će se sedam motivacijskih radionica za osnaživanje polaznika u svrhu zapošljavanja na temu pisanja životopisa i molbe za posao na hrvatskom i engleskom jeziku, pronalaska posla i pripreme za intervju te prezentiranja i održavanja intervjua.

Prijaviti se mogu dugotrajno nezaposlene osobe, žene i mladi, hrvatski branitelji i članovi obitelji stradalnika Domovinskog rata, djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida i dragovoljaca Domovinskog rata, osobe s invaliditetom, osobe starije od 50 godina te nacionalne manjine.

Zainteresirani se mogu osobno javiti na adresu Odsjeka za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU Grada Metkovića ili na e-mail adresu voditeljice projekta martina.tomic@metkovic.hr.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik