Porin stigao na kućnu adresu Vanne, Gopca i J.R. Augusta

Autor: na 28. svibnja 2020.

Najposebnija dodjela glazbene nagrade Porin je iza nas, a statute koje su se dodjeljivale virtualno, dobitnicima pomalo pristižu u njihove ruke. Vanni, Gopcu i J.R. Augustu dostavili smo njihove nagrade i zatekli ih, očekivano, u dobrom raspoloženju!

„Ovo nam je treći Porin za rock album! Dobili smo za Debakl, za Ćiribu Ćiriba i sad za Digitalno nebo!“, rekao je Gobac koji je ekipu Porina dočekao doma s cijelim bendom. Veselo je bilo i kod Vanne, gdje se pjevalo i slavilo: „Moram priznati da nisam dobila Porin jedno 20 godina, tako da mi je ovaj Porin stvarno drag!“. A samozatajni J.R. August koji je bio veliko iznenađenje ovog Porina zahvalio je svima koji su mu pomogli u radu na njegovom albumu.

J.R. August osvojio je čak 3 Porina – za najboljeg novog izvođača godine, za najbolji album („Dangerous Waters“) i za najbolji album alternativne glazbe. Album “Digitalno nebo” grupe Psihomodo pop, koji producentski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, nagrađen je za najbolji album rock glazbe, a za istoimenu skladbu s albuma, Porin za najbolji video broj osvaja Radislav Jovanov Gonzo. Najbolji album pop glazbe ima Vanna koja Porin osvaja s albumom “Izmiješane boje” čiji su producenti Goran Kovačić i Ante Gelo.

U televizijskoj emisiji na HRT-u, voditeljima Ivi Šulentić i Ivanu Vukušiću pridružili su se dobitnici Porina za životno djelo – dirigent i skladatelj Tomislav Uhlik i glazbena diva Josipa Lisac. Svi ostali, javljali su se i „nastupali“ uživo.

Kako je izgledala dostava Porina u domove dobitnika, pogledajte OVDJE

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik