Policija provodi pojačani nadzor prometa za Martinje

Autor: na 11. studenoga 2021.

Povodom nadolazeće proslave “Martinja”, policija će na svim prometnicama u Hrvatskoj poduzimati pojačane aktivnosti u prometu, prvenstveno u cilju sankcioniranja i suzbijanja vožnje pod utjecajem alkohola. Navedene aktivnosti provodit će se i na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u sve dane održavanja Martinja, odnosno 11. i 12. studenog, te tijekom nadolazećeg vikenda.

Osim prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, pozornost će se obratiti i na druge prekršaje, posebno one koji su u uzročno-posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća s najtežim posljedicama, a to su nepropisna brzina kretanja, korištenje mobitela tijekom vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojaseva i dječjih sjedalica u vozilima te tehnička ispravnost vozila.

U provođenje pojačanog nadzora uključen je maksimalno raspoloživ broj policijskih službenika kao i svi raspoloživi uređaji te oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa.

Nadzor vozača obavljat će se na lokacijama koje su se pokazale najugroženijim u pogledu prometnih prekršaja i prometnih nesreća zbog vožnje pod utjecajem alkohola.


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik