Otvorene prijave za osposobljavanje za voditelja agroturističkog gospodarstva

Autor: na 25. listopada 2019.

 

U tijeku je Javni poziv na prijavu za osposobljavanje za voditelja agroturističkog gospodarstva, koje će se provesti u sklopu projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“.

Trajanje programa je 180 sati, od čega je 87 sati teorijske nastave, a 83 sata sastojat će se od praktičnog rada na agroturističkom gospodarstvu za obavljanje turističke djelatnosti.

Prijaviti se mogu svi nezaposleni pripadnici ranjivoh skupina među kojima su dugotrajno nezaposlene osobe, žene, mladi od 15 do 29 godina, hrvatski branitelji i djeca dragovoljaca Domovinskog rata, članovi obitelji stradalih u Domovinskom ratu i djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida, osobe s invaliditetom, nacionalne manjine te osobe starije od 50 godina.

U programu će sudjelovati 20 polaznika koji će, između ostaloga biti osposobljeni za planiranje i upravljanje agroturističkim gospodarstvom, organizaciju turističke ponude i promociju iste, proizvodnju i plasiranje tradicijskih proizvoda, provedbu administrativnog poslovanja, te za komunikaciju s ostalim zaposlenicima, partnerima te posjetiteljima agroturističkog gospodarstva.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti osobno u Grad Metković ili na e-mail adresu voditeljice projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“ martina.tomic@metkovic.hr.

Projekt „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“ u partnerstvu provode Grad Metković i Općina Kula Norinska.

Cilj mu je povećati zapošljivost i socijalnu koheziju pripadnika ranjivih skupina, potaknuti nezaposlene osobe na pronalazak posla te zapošljavanje minimalno 70 % sudionika projektnih aktivnosti u pet godina nakon završetka projekta.

Ukupna vrijednost projekta je 420.160,00 kn, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik