Otvoren renovirani maximarket Tommy u Opuzenu

Autor: na 9. prosinca 2020.

Dana 05. prosinca 2020. godine, trgovački lanac Tommy ponovo je otvorio renovirano prodajno mjesto-maximarket u Opuzenu, Jadranska 1.

Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima.
Tommy maximarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine.
Ukupna korisna površina ovoga maximarketa je preko 700 m2, a osiguran je i veći broj parkirnih mjesta za kupce.
Pored obnovljenog interijera, u ovom maximarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.
Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele svježeg mesa, voća i povrća i pekarstva sa dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio naše ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih hrvatskih proizvođača.
U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Tommy d.o.o. Split
Korporativne komunikacije

Sponzorirana objava

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik