Otvoren foto natječaj „Volim svoju županiju“

Autor: na 2. ožujka 2018.

U organizaciji Hrvatske zajednice županije, jučer je započelo treće izdanje foto natječaja „Volim svoju županiju“. Cilj je ovog natječaja fotografijom prikazati regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake hrvatske županije.

Natječaj je otvoren za sve umjetnike i kreativce koji svoje fotografije zanimljivih detalja, prirodnih ljepota ili kulturne i prirodne baštine iz svog kraja mogu dostaviti putem aplikacije na službenoj Facebook stranici Hrvatske zajednice županija.

Najbolje fotografije bit će proglašene u dvije kategorije –prema broju glasova i prema izboru stručnog žirija. Glavna nagrada je  GoPro Hero5 kamera, dok sve sudionike koji se plasiraju u prvih 10 mjesta u obje kategorije očekuju zahvalnice i prigodni pokloni.

Stručni žiri predvodi profesionalna fotografkinja Mare Milin, a uz nju će najbolju fotografiju ocjenjivati Mateja Gošćiej, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Međimurske županije, Bernardo Pahor, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Žiriju će se kao počasni član pridružiti i Alen Špiljak, pobjednik prošlogodišnjeg izdanja.

Natječaj je otvoren od 1. ožujka do 20. travnja 2018.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik