Osposobite se za zanimanje dadilje

Autor: na 27. rujna 2017.

 

U okviru trogodišnjeg programa „Od obrazovanja do zapošljavanja“, metkovska Udruga Dobra objavila je Natječaj za osposobljavanje za zanimanje dadilja.

Na natječaj se mogu prijaviti žene s ruralnih područja Splitsko dalmatinske županije i Dubrovačko-neretvanske županije koje su u dobi iznad 40 godina, dugotrajno nezaposlene te koje imaju najmanje trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje.

Natječaj je otvoren do 15. listopada 2017.g, a prijava sa pismom namjere i životopisom šalje se na e- mail dobra.udruga@gmail.com ili osobnim dolaskom u prostorije Udruge.

Po završetku Natječaja odabrat će se 15 polaznica koje će proći edukaciju sastavljenu od teoretske i praktične nastave koja će se održavati u Metkoviću. Edukaciju će obaviti partnerska organizacija Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski iz Zagreba, a troškovi osposobljavanja za korisnice podmireni su od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Nakon položenih ispita i odrađene prakse zvanje se upisuje u e-radnu knjižicu.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik