Osmaši, upoznajte se sa Srednjom školom Metković na Danima otvorenih vrata

Autor: na 19. travnja 2018.

 

U Srednjoj školi Metković trenutno su u tijeku Dani otvorenih vrata usmjereni na učenike osmih razreda osnovnih škola, a cilj im je osigurati zainteresiranim učenicima potrebne informacije o početku njihova srednjoškolskog obrazovanja.

Profesori, stručni učitelji i učenici škole tijekom travnja i svibnja posjetiteljima će prezentirati obrazovne programe i zanimanja, upoznati ih sa školskim prostorom te dati sve potrebne informacije o upisu i načinu školovanja.

Trogodišnja zanimanja za koja će se učenici moći prijaviti ove godine su automehaničar, elektromehaničar, konobar, kuhar, prodavač, vozač motornog vozila, instalater grijanja i klimatizacije te pomoćni kuhar i slastičar, dok su četverogodišnja zanimanja ekonomist, strojarski računalni tehničar i upravni referent.

Za sve kandidate vrednuju se prosjeci zaključnih ocjena svih predmeta na dvije decimale od petog do osmog razreda, hrvatski i engleski jezik te matematika. Pored toga, za zanimanje ekonomist i upravni referent vrednovat će se povijest i geografija, a za zanimanje strojarski računalni tehničar fizika i kemija. Svi detalji o upisima u školsku godinu 2018./2019. bit će objavljeni na web stranici MZOS-a.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Pročitajte više

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik