Opuzenska Srednja škola dobitnica oznake kvalitete „e-Twinning škole“

Autor: na 11. travnja 2018.

 

Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen dobitnica je oznake kvalitete e-Twinning škole za školsku 2018/19 godinu.

E- Twinning je online platforma za provođenje europskih projekata, a sama nagrada kvalitete dodjeljuje se timovima u školama za provođenje projekata na nacionalnoj i evropskoj razini.

„Ova oznaka kvalitete je rezultat rada naših nastavnika Maje Erak, Petra Nikolića, Josipa Jelčića i ostalih koji su svojim radom posljednje dvije godine radili na niz online projekata s ostalim europskim školama. Ovo nam je zasigurno dodatni poticaj za sljedeće projekte koje ćemo provoditi na online platformi e-Twinning te motiv ostalim nastavnicima da i dalje predano rade na dobrobit škole“, kazala je ravnateljica škole, Ivana Filipović.

Dodjelom e- Twinning oznake kvalitete, opuzenska Srednja škola našla se u skupini škola predvodnica u područjima kao što su digitalna praksa, inovativni i kreativni pristupi pedagogiji, promicanje stalnog stručnog usavršavanja osoblja i promicanje praksi za suradnju u učenju među osobljem i učenicima.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik