Održana edukacija “Uspješan vrtić u Dječjem vrtiću Metković”

Autor: na 8. veljače 2021.

U sklopu provedbe projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“, 05. i 06. veljače 2021. godine održana je edukacija „Uspješan vrtić“.

Edukaciju je održala Sanja Brajković, psihologinja i ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta „Korak po korak“, iz Zagreba.

Osnovni cilj ove edukacije je razvoj kulture vrtića u kojoj se djelatnici međusobno podržavaju u cilju unapređenja prakse i u kreiranju zajedničke vizije razvoja. Ona istodobno odgovara na pitanja kako voditi tim vrtića na putu kompleksne, osobne i profesionalne promjene, kako postavljati realne i konkretne ciljeve unapređenja rada i postati djelotvorniji, te kako izraditi akcijski razvojni plan za poboljšanje djelotvornosti vrtića.

Projekt „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci, a njegova ukupna vrijednost je 6.083.886,65 kuna.

 

 

 

 

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik