Natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika

Autor: na 9. veljače 2021.

Do 4. ožujka 2021. otvoren je Natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika / poljoprivrednice, kojega ovu godinu organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, Sunčana Glavak te Jutarnji list.

Na natječaj se mogu prijaviti mlade poljoprivrednice i poljoprivrednici koji su nositelji OPG-a, imaju do 40 godina života, državljani su Republike Hrvatske te su korisnici mjera Programa, sa svojim projektima koji se financiraju iz Programa, a koji su završeni ili su u provedbi.

Medijski pokrovitelj izbora je Jutarnji list, a glavni sponzor Zagrebačka banka koja će najbolje sudionike natječaja nagraditi novčanom nagradom u ukupnom iznosu od 50.000 tisuća kuna. Pobjednik/ca natječaja bit će nagrađen/a sa 25.000 kn, drugoplasirani/a s iznosom od 15.000 kn, a trećeplasirani/a s iznosom od 10.000 knUz to, Konzum će dobitnicima pružiti podršku oko razvoja i plasmana proizvoda na tržište u svojim maloprodajnim prodavaonicama.

Za pobjednika nagrade i dvadeset i jednog najboljeg poljoprivrednika, eurozastupnica  Glavak osigurat će put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu.

Cilj natječaja i europske nagrade za mlade poljoprivrednike je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralni prostor opstao.

Prijavnice za natječaj mladi poljoprivrednici/ce mogu preuzeti OVDJE, a uvjete natječaja OVDJE.

Prijavnicu je potrebno popunjenu poslati na adresu elektroničke pošte: naj.poljoprivrednik@hanzamedia.hr


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik