Novo vozilo u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Metković

Autor: na 17. svibnja 2019.

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan predsjedniku je Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Metković, Davoru Petkoviću predao ključeve novog automobila koji će služiti za potrebe održavanja vatrogasnih aparata.

Riječ je o osobnom automobilu u vrijednosti od 130 tisuća kuna.

„Staro vozilo je dosta ishabano i novo nam puno znači. Nabavljeno je isključivo sredstvima Javne vatrogasne postrojbe Metković, ali zahvaljujući Gradu Metkoviću koji nam na drugim projektima financijski pomaže, uspjeli smo osloboditi određeni dio sredstava i putem leasinga nabaviti vozilo. Naš vozni park je relativno dobar i obnavljamo ga kad god možemo, redovno ga popravljamo i održavamo“, rekao je Jure Pilj, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Metković.

Gradonačelnik Milan istaknuo je da Grad Metković uvijek podržava vatrogastvo u Metkoviću i novoosnovanu Vatrogasnu zajednicu grada Metkovića.

„Na ovaj način i samim građanima se omogućava bolja zaštita jer sad dolazi požarna sezona. Uskoro očekujemo i dolazak vatrogasne cisterne u čijoj je kupnji  gradska uprava također pomogla“, rekao je Milan.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik