NoA ima novi ljetni hit i snažnu poruku!

Autor: na 21. srpnja 2020.

 

Kada spojite ljubav i ljeto dobijete zapravo jednu brzu, dinamičnu i totalno cool funk pjesmu.

Upravo je takva pjesma koju predstavlja NoA, mladi splitski glazbenik i koja će se savršeno uklopiti u ovaj ljetni period.

„Poruka pjesme je jednostavna, ali mislim da nam je sada svima potrebna. Tako smo i kroz samu obradu pjesme, ali i kroz spot htjeli pokazati kako su sreća i ljubav uistinu nešto što nam svima treba te kako se nalaze u svakodnevnim, malim, običnim stvarima i trenucima.“ –rekao je NoA prilikom predstavljanja spota koji pogledajte na sljedećem linku:

Ova pjesma je jedna jako lijepa suradnja koja je započela prije par godina i koja je dio mog prvog albuma, Iluzija. Kada me Skansi nazvao i rekao da ima pjesmu za mene, to uistinu bila velika čast – da pjesmu za vas napiše bliski suradnik i autor nekih od najvećih hitova mog idola, Dina Dvornika. Puno mi je to značilo! Nismo htjeli forsirati, niti si  davati neki rok do kad pjesmu moramo završiti. Našli smo se i snimili nekoliko verzija i tako smo je ostavili da se malo kuha kod njega u studiju.
Skansi je poslije ljubavnoj pjesmi dodao još nekoliko svojih specijalnih funk začina, nazvao me i pokazao mi kako to sada zvuči. Odmah smo znali da je to to.
Kreativac, Marko Čordaš iz studija Jeka, funk pjesmi dao je i funk video. Posebno sam sretan jer sam ponovno surađivao s mladom studenticom dramske akademije, Josipom Anković. Najzabavnije snimanje spota u kojem sam potpuno zaboravio da je kamera oko nas cijelo vrijeme.

I za kraj, smijte se, volite se, volite sve oko sebe, jer malo ljubavi je uistinu sve što nam treba.“ – rekao je NoA.

 

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik