Nina Badrić objavila novi singl i spot

Autor: na 19. rujna 2018.

Novi singl Nine Badrić “Rekao si” stiže u radijski eter i savršena je najava za njezin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati ovoga Božića.

Pjesmu potpisuje Ante Pecotić, a za aranžman su se pobrinuli Predrag Martinjak i Shalla.

Spot (LINK) za ovu predivnu baladu sniman je u nacionalnom parku Brijuni, koji su je, priznaje Nina, kraljevski ugostili. Neopisiva ljepota Brijuna poslužila je kao najljepša kulisa novoga spota koji su snimili i režirali Sandra Mihaljević te Igor Ivanović. Uprava Brijuna ljubomorno čuva netaknutu ljepotu otoka i malo je umjetnika imalo privilegiju snimati ondje. S Brijuna su rekli kako im je izuzetno drago što je upravo Nina Badrić odabrala baš njihovo otočje za svoj novi video.

Paralelno sa snimanjima, priprema se i za dva velika spektakla u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Prvi koncert 24. listopada gotovo je rasprodan, a drugi koncert, dan kasnije, Nina je odlučila pokloniti Zakladi Hrvatska za djecu. Nakon toga, čeka je završetak novog studijskog albuma, čiji se izlazak predviđa za Božić. A Novu godinu, ova sjajna glazbenica ispratit će radno, na Stradunu u Dubrovniku zajedno s Tonyjem Cetinskim.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik