”Nedodirljivom” Damir Kedžo donosi nam ritam, sreću i ljubav

Autor: na 2. srpnja 2020.

“Energična sam osoba i najviše volim svoju publiku i koncerte. Volim tu razmjenu energija, komunikaciju, pokret. Volim pjevati balade ali me i brže pjesme pokreću. Ova pjesma nosi u sebi sve ono što volim, ritam, sreću, ljubav. Pokreće me i izmami osmjeh svaki put kad ju pjevam i slušam, ono što želim je da i kod slušatelja izazove istu reakciju, kada se dogodi ta kemija i publika osjeti emociju znam da smo napravili dobru stvar. “Nedodirljiva” je svima koji su je čuli bila kako i tekst kaže “neodoljiva”, već na prvo slušanje, nadam se da će i vama“ – Damir Kedžo.

 

Od ožujka živimo neki “ novonormalni život”. Radimo i živimo i dalje, samo po novim pravilima. Damir je uspio snimiti novi sing “Nedodirljivu”, a cijeli tim je presretan što su uspjeli snimiti spot.
Nedodirljivu je u spotu savršeno odglumila neodoljiva Vita Veljačić, studentica građevine iz Crikvenice koja u sebi nosi svu ljepotu života , ali i onu fizičku ljepotu. Predivna , prelijepa , nedodirljiva, pobornica zdravog života i vježbanja nosi u sebi sve ono što je kreativni tim zamišljao u ovom spotu.
Spot prati priču uspješnih mladih ljudi koji se stalno susreću, na krivim mjestima, bez prilike za upoznavanje, sve dok ih život ne spoji u stomatološkoj klinici. Damir je prvi put obukao bijelu kutu zahvaljujući ekipi Monax dentala , koji su s njim prošli i kratku obuku kako bi mogao biti stomatolog iz Vitinih snova.

Video za pjesmu je radila kreativna ekipa Vid filma koja je donijela novu energiju i viziju u kolekciju Damirovih spotova. Savršenu izmjenu stylinga Vita i Damir duguju ekipi brenda Fashion &Friends u kojem je moguće pronaći apsolutno savršeni stajling koji zadovoljava sve estetike, a za ovaj spot složili su nam čak šest savršenih stylinga za svaku priliku. Zahvaljujemo Teatro lounge baru i Teatro suites& rooms Rijeka što su nas ugostili i bili savršeni domaćini tijekom snimanja.

Damir za kraj najavljuje i izlazak svog novog albuma koji će svjetlost dana ugledati jako, jako brzo.
“Sad nam slijedi promociju pjesme, spota, albuma. Koristimo popuštanje mjera za snimanje novih pjesama, jer život nas je naučio da ne uzimamo sve što imamo olako i da kvalitetnije koristimo vrijeme. Vjerujem da uskoro budemo pjevali svi skupa “Nedodirljivu” na koncertu. Do tada uživajte u životu, mojoj novoj pjesmi i ljetu.“ , poručuje Damir za kraj.

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik