Našem komentatoru Maratona lađa priznanje Hrvatskog zbora sportskih novinara

Autor: na 22. veljače 2017.

 

Na svečanoj dodjeli nagrada i priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara kojoj su nazočili predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i državna tajnica za sport Janica Kostelić, našem reporteru i komentatoru Maratona lađa Jurici Vukojeviću uručeno je priznanje za lokalno novinarstvo.

Jurica Vukojević koji je posljednje tri godine suradnik Radija Delta u prijenosu Maratona, našao se među 12 laureata za 2016. godinu, a oni su: Drago Ćosić (HTV) novinar godine, Neven Bertičević (Sportske novosti) nagrada za životno djelo, Kristina Leovac (Sportske novosti) priznanje za reportažu, Tomislav Židak (Jutarnji list) priznanje za intervju, Sanjin Strukić priznanje za sportsku fotografiju, Ivo Čičin Mašansker priznanje za publicistiku, Sport nedjeljom Z1 priznanje za TV emisiju, Sport i glazba 2.program Hrvatskog radija priznanje za radijsku emisiju, Košarkaški klub Cedevita priznanje za press-službu, Damir Martin posebno priznanje HZSN-a za suradnju s medijima, Jurica Gizdić posebno priznanje za knjigu Hrvatski olimpijci i odličnici te Jurica Vukojević priznanje za lokalno novinarstvo.

Dio zasluga za ovo visoko strukovno priznanje Vukojeviću svakako pripada i Radio Delti jer je u obrazloženju nagrade stajalo kako ona ide u ruke novinaru Vukojeviću, među ostalim, i za praćenje Maratona lađa. Naime, uz pisani prijedlog  sportskog novinara Darka Šutića koji je nominirao Vukojevića bile su i snimke prijenosa dva posljednja Maratona lađa s Radija Delta.

Dobitnici nagrada i priznanja za 2016.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik