• Nekategorizirano

“Možemo zajedno” – edukativni skup o suzbijanju nasilja u obitelji

Autor: na 3. studenoga 2016.

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku 3. i 4. studenog u Hotelu Narona u Metkoviću organizira konferenciju o postupanju u predmetima nasilja u obitelji i među bliskim osobama po modelu međuresorne edukacije Možemo zajedno.

Riječ je o drugom stručnom skupu u sklopu edukativnog ciklusa kojim se želi ostvariti koordinacija ministarstava i županijskih timova za suzbijanje nasilja u obitelji. Na konferenciji sudjeluju stručnjaci iz Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Ministarstva pravosuđa, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Ministarstvo unutarnjih poslova te predstavnici timova za suzbijanje nasilja iz Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

U sklopu skupa održat će se radionice i predavanja o prepoznavanju i suzbijanju nasilja u obitelji i među bliskim osobama, tretmanu nasilja, postupanju prema osobama s invaliditetom te obvezi međuresorne suradnje u sprečavanju nasilja.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik