Međunarodni dan volontera u Volonterskom centru Dobra

Autor: na 5. prosinca 2019.

U Volonterskom centru dobra danas se, prigodnim predavanjem i druženjem, obilježio Međunarodni dan volontera.

Cilj obilježavanja ovoga dana je istaknuti važnost aktivnosti volontera na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

U volonterskom centru Dobra tako su predstavljeni primjeri dobre prakse volonterskih akcija Udruge dobra te volonterskog centra, a najavljena je i ovogodišnja akcija „Uljepšaj baki Božić“.

„Naš volonterski centar otvoren je u rujnu 2015. i prvi je volonterski centar u dolini Neretve. Centrar u bazi podataka volontera ima preko 40 volontera, a organizatora volonterskih akcija je preko 10. Iz godine u godinu, pokušavamo sve više promovirati volonterstvo i kroz različite projekte uključujemo volontere svih dobnih skupina. Također, u prosincu ćemo, kao i svake godine održati akciju Uljepšaj baki Božić, gdje će nam biti potrebni volonteri koji će nam pomoći slagati pakete koji će se dijeliti socijalno ugroženim stanovnicima doline Neretve. Pozivam sve koji su voljni i imaju slobodnog vremena da se uključe u akciju“, rekla je Simona Pavlović, predsjednica Udruge Dobra.

Sve novosti o akciji „Uljepšaj baki Božić“ bit će uskoro objavljene, a svi koji žele postati volonteri Udruge „Dobra“ mogu doći u prostorije udruge.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik