Marta Sršen i Marija Previšić pobjednice „Glasa Neretve“

Autor: na 13. prosinca 2019.

Marta Sršen osvojila je prvu nagradu publike, a Marija Previšić nagradu žirija na natjecanju pjevača amatera „Glas Neretve 2019.“

Drugu nagradu publike osvojila je Ana Medak, dok je treća bila Antea Jurković.

Na ovogodišnjem „Glasu Neretve“ natjecalo se ukupno deset pjevača, a pobjednica Marta Sršen, koja je nastupala s pjesmom „Kao da me nema tu“, ujedno je bila i najmlađa natjecateljica.

„Pobjedu nisam očekivala jer mislim da je bilo boljih i starijih kandidata. Budući da sam pogriješila u tekstu, bila sam uvjerena da neću ništa osvojiti, ali onda sam se sjetila da sam ovdje da se zabavim“, rekla je Sršen i zahvalila se svima koji su glasovali za nju.

Marija Previšić nagradu žirija osvojila je pjesmom „11“.

„Zadovoljna sam sa svojim nastupom i nadam se da su svi uživali jednako kao i ja. Ovo nije moj prvi nastup na Glasu Neretve i drago mi je bilo vratiti se, družiti se sa sjajnim kandidatima, vidjeti drage ljude i osvojiti nagradu“, rekla je Previšić.

Ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Grada Metkovića, Zrinka Mijoč istaknula je da je zadovoljna nastupom kandidata na ovogodišnjem Glasu Neretve.

„Na natjecanju je nastupalo 10 sjajnih kandidata. Hvala svima koji su došli i podržali svoje favorite. Zbog tehničkih razloga nismo mogli održati natjecanje ovog ljeta i bilo bi mi žao da Glas Neretve uopće nismo organizirali ove godine, tako da sam odlučila da se natjecanje održi u prosincu. Sljedeće godine ćemo, također, održati natjecanje, ali s preinakama i iznenađenjima“, rekla je Mijoč.

Također, kao gošća natjecanja, tijekom brojanja glasova nastupala je i Ana Bebić.

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik