Božićni ugođaj na Trgu kralja Tomislava

Autor: na 14. prosinca 2019.

U organizaciji Srednje škole Metković, Turističke zajednice grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport, na Trgu kralja Tomislava održan je događaj „Ususret slatkom Božiću“.

Riječ je o dva blagdanska događaja spojena u jedan, kulturno-zabavnog programa „Božiću u susret“ i već šeste tradicionalne humanitarne izložbe „Slatki Božić u Neretvi“.

Nastupali su polaznici Dječjeg vrtića Metković, VIS Viatores, učenici i djelatnici osnovnih škola Stjepana Radića, don Mihovila Pavlinovića, Kula Norinska, Srednje škole Metković, KUD Metković, klapa Metkovke, Marija Previšić i Iva Goluža.

Na prodajnoj izložbe svoje radove su predstavili udruge, kreativci s područja doline Neretve i polaznici osposobljavanja za voditelja agroturističkog gospodarstva, a učenici Srednje škole pripremili su kolače, fritule, kuhano vino i čaj, te su bili ponuđeni i božićni ukrasi.

Ovim događajem htjelo se i prisjetiti građane na tradicionalne slastice koje su se pripremale tijekom blagdana, a donacije prikupljene na prodajnoj izložbi namijenjene su Udruzi mladih oca Ante Gabrića.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik