Marko Škugor predstavlja svoj novi singl i spot ‘Zaljubljen’

Autor: na 21. veljače 2018.

U veljači, mjesecu ljubavi, Marko Škugor predstavlja svoj novi singl i spot ‘Zaljubljen’. Spot prati zanimljiva radnja u kojem Marko pada s bicikla, pa vozi romobil i na kraju ostaje bez novčanika, sve to da bi došao na sastanak sa svojom boljom polovicom.
Nakon sporih ljubavnih pjesama, Marko Škugor svojoj publici predstavlja jednu bržu naziva ‘Zaljubljen’. Ovih dana je u Zadru i snimljen zanimljiv spot. Autor pjesme ‘Zaljubljen’ je Vinko Barčot, koji je Marku napisao i duet s Oliverom ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’, aranžman potpisuje Remi Kazinoti, a produkciju, miks i mastering Tomislav Mrduljaš.

– Povodom Valentinova odlučili smo predstaviti pjesmu prigodnog naziva ‘Zaljubljen’. Autor pjesme je hitmaker Vinko Barčot, a pjesma je doista drugačija od nekog mog uobičajenog stila, a tko smo napravili i spot, nešto dručije i neočekivano. Nadam se da će vam se ova brza i zarazna pjesma svidjeti te da će na nju zaplesati i veliki i mali – rekao je Marko Škugor ususret premijeri spota. Redatelj spota, Igor Goić, je dodao – Kako se nikad prije nismo imali priliku okušati u sceniranju i režiranju „one shot“ scene, pjesma ‘Zaljubljen’ nam se učinila kao savršena prilika zbog svoje dinamike i priče. Odrađeno je sve skupa tri pokušaja od kojih smo odabrali najbolji. Za lokaciju smo odabrali zadarske kalete i prelipi trg u koncesiji konobe Stomorica. Ovaj mladi tenor priprema i svoj prvi veliki koncert u KD Vatroslav Lisinski 4. ožujka, ususret Danu žena, u organizaciji Scardone i RTL Musica. Na pozornici će mu se kao gosti pridružiti i ostali članovi Četiri tenora koji će neke pjesme otpjevati samostalno, a neke zajedničkim snagama.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik