Marin Jurić-Čivro i Nina Kraljić u prvoj zajedničkoj pjesmi “Zima”

Autor: na 17. siječnja 2020.

 

Marin Jurić-Čivro, mladi glazbenik iz Virovitice, 2020. godinu započinje predstavljanjem novog singla i videospota! Zajedno s Ninom Kraljić kreirao je pjesmu „Zima“, s kojom su se plasirali na ovogodišnje izdanje Zagrebačkog festivala!

Oboje su nam dobro znana imena, lica i glasovi koji su obilježili show The Voice – Nina Kraljić kao pobjednica prve sezone, a Marin Jurić-Čivro kao tadašnji finalist. Nakon tog predstavljanja široj publici, hrabro su zakoračili u samostalne glazbene karijere te se do sada predstavili raznim (autorskim) izdanjima; Nina je, između ostalog, 2016. objavila album prvijenac „Samo“, a iste je godine predstavljala Hrvatsku na Natjecanju za pjesmu Eurovizije, dok je Marin do sada objavio pet samostalnih singlova i ostvario uspješnu suradnju sa skupinom Luminize u „Zašto još volim te“, jednim od najzamjećenijih domaćih pop-singlova u posljednjih nekoliko godina.

Kako otkriva Marin Jurić-Čivro, suradnja s Ninom bila je sasvim logična: „U početku smo zaključili da je možda najbolje da se priča ove pjesme iznese u dva lica, odnosno kroz dva glasa. Tako je i došla ideja da nazovem Ninu Kraljić, kojoj se pjesma odmah svidjela i vrlo brzo smo bili u studiju! Čim smo snimili sve vokale, znali smo da imamo izvrsnu priču i odličan duet!“

Pozitivan dojam suradnje otkrila je i Nina Kraljić: „Uvijek sam imala osjećaj da ću odraditi duet s barem jednim od The Voice kandidata i drago mi je da je to Marin. Od početka smo imali istog izdavača, dijelimo ljubav prema alternativi i drugačijem. Bilo je logično da nešto zajedno otpjevamo, a moram reći i da mi je pjevanje s muškim vokalom izazov koji me najviše veseli.“

Novi singl Čivro je kreirao u suradnji sa sada već stalnim suradnikom; Marko Matijević-Sekul zaslužan je za produkciju i ove pjesme, što je nastavak suradnje započete u Marinovim singlovima „Još uvijek“ te „Tvoj lik“ i „Vjetar“. Uz njega, koji također potpisuje i glazbu, pjesmu je kreirao Boris Kolarić, zaslužan za glazbu i tekst. Za prateći videospot zaslužan je mladi redatelj Matteo Prodan iz produkcijske kuće Sonicyut, a Marinu i Nini u spotu se pridružuje i dvoje plesača, Andrea Avallone i Stefania Mallia.

Marin Jurić-Čivro i Nina Kraljić pjesmu će uživo predstaviti 24. siječnja na 67. Zagrebačkom festivalu.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik