Lukrecija Krstičević i Ivan Bulić pobjednici SCM Noćne lige trčanja

Autor: na 9. rujna 2019.

U nedjelju je, sa startom kod Gradskog parka, održana finalna utrka SCM Noćne neretvanske lige trčanja, nakon koje su ukupnim pobjednicima lige proglašeni Lukrecija Krstičević iz RK Jerkovac i Ivan Bulić iz AK Dubrovnik.

Noćna liga trčanja se, u organizaciji Udruge „Neretva Run“ i Sportskog centra Metković, kroz srpanj, kolovoz i rujan održala u četiri kola. Uz Malu i Veliku rivu trčalo se u jednoj seniorskoj i dvije dječje kategorije, a liga je okupila ukupno 800 natjecatelja.

„Mislim da smo ovo ljeto napravili veliku stvar za Metković i dolinu Neretve. Želimo kroz sport i ovu vrstu kretanja privući što više natjecatelja svih generacija i potaknuti ih da više vode brigu o svome zdravlju. Liga je ove godine uspjela i mislim da je nešto poput ovog nedostajalo Metkoviću. Poznavajući nas, sljedeće godine ćemo se još više potruditi i, vjerojatno, napraviti još masovniju ligu“, rekao je Ruđer Bošković Predsjednik Udruge „Neretva Run“.

Nakon dodjele nagrada pobjedncima natjecanja, održana je i proslava pet godina rada Udruge „Neretva Run“.

„Naša udruga broji oko 15 članova, a želimo da nam se što više ljudi priključi. Volimo volontirati i pomagati, što smo kroz ovih pet godina, nadam se, pokazali i dokazali da se može od srca nešto raditi za svoj grad. Ne znam da li da se pohvalimo Metkovskom skalinadom, koja je jedna od, možda, najljepših utrka stepenicama u Europi ili da se pohvalimo Mandarina polumaratonom gdje smo u drugom izdanju imali 800 natjecatelja iz 15 država. Presretan sam što se mogu pohvaliti da u Metkoviću pravimo vrhunske sportske događaje“, rekao je Bošković.

Ukupni pobjednici lige po kategorijama:

Djevojčice do 8 godina:

 1. Iva Dominiković
 2. Ivana Oršulić
 3. Eva Tomašević

Dječaci do 8 godina:

 1. Antonio Grgurović
 2. Mihael Grgurović
 3. Matej Boras

Djevojčice od 9 do 14 godina:

 1. Lukrecija Krstičević
 2. Sara Šiljeg
 3. Karla Šiljeg

Dječaci od 9 do 14 godina:

 1. Josip Batinović
 2. Antonio Pavlović
 3. Dario Tošić

Seniorke:

 1. Lukrecija Krstičević
 2.  Sara Šiljeg
 3. Marijana Grgurović

Seniori:

 1. Ivan Bulić
 2. Luka Rajčević
 3. Stipe Pijević

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik