Luka Nižetić i klapa Kampanel u novom ljetnom singlu ”Ae”

Autor: na 1. lipnja 2020.

Luka Nižetić predstavlja novi ljetni singl koji će vas, u mjesecima ljeta koji dolaze, zasigurno uveseljavati i donijeti vam dašak Dalmacije u vaš dio svijeta.

Skladba dovitljivog naziva “Ae” koji u Dalmaciji znači najčešće afirmaciju “Da” , govori o Lukinom rodnom mjestu, a snimljena je u suradnji s Klapom Kampanel,

Split je grad čiji zanimljivi mentalitet Luka slavi u svojoj novoj pjesmi, divi mu se te opisuje njegov šarmantni karakter. Svojevrsna je to posveta “najlipšem gradu na svitu”, njegovim stanovnicima-osobenjacima te načinu života koji teži uživanju u suncu, moru, radostima druženja i svemu onome što čini “dobar život”.

Skladbu “Ae” Luka Nižetić snimio je s klapom Kampanel, a autorski je potpisuju Mario Mihaljević (tekst) i Branimir Mihaljević (glazba, produkcija i aranžman). Ova glazbeno-mediteranska poslastica najavljuje Lukino radno ljeto, a radi se o trećem singlu nakon hitova ‘Ludilo brale’ i još uvijek aktualnog ‘Život je let’ čiji spotovi broje preko dva milijuna pregleda na Youtubeu.

 

Izvor: Zabavni.hr

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik