KUD Kuvajt iz Mostara ima ”Drugi” singl

Autor: na 24. studenoga 2021.

Poslije prve pjesme “Moj najdraži sport”, KUD Kuvajt izbacio je drugi singl naziva “Drugi”.

“Pjesma je nastala davne 2014. kao nuspojava ljubavnih jada. Ostala je u ladici dugih sedam godina i nju smo trebali prvu snimiti, ali smo se odlučili ipak za neku šegu pa snimili ‘Moj najdraži sport’, nakon čega smo izvadili iz ladice ‘Drugog’ i odlučili ga sprovest u djelo“,  kažu dečki iz benda.

Singl „Drugi“ snimljen je u šestom mjesecu ove godine u MASS Studios kod Gabrijela Prusine koji je također uradio mix&master pjesme, a par mjeseci kasnije video produkciju potpisuje Slaven Marinčić.

Bend KUD Kuvajt nastao je tijekom prvog lockdowna, iz šale, iako su prije toga djelovali pod drugim imenom.  No ime KUD Kuvajt priraslo im je srcu, iako nitko od njih nema apsolutno nikakve veze s Kuvajtom, a bome ni KUD-om, ali morate priznati kako dobro zvuči.

Na novoj pjesmi radili su Marko Palameta na klavijaturama, Mirko Bukovac na bass gitari, Josip Perić na bubnjevima i Matej Vrebac kao vokal i gitarist.

„U ladici imamo još nekoliko spremnih stvari, a već smo se dali u posao za treću pjesmu koju planiramo objaviti početkom iduće godine i nadamo se da će slušatelji uživati u njoj. Ako budu upola uživali kao mi stvarajući je, znači da smo mi duplo više uživali“, komentirao nam je Matej koji će u današnjim glazbenim minutama u našem eteru premijerno predstaviti novu pjesmu.

 

 

Označena kao

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik