• Nekategorizirano

Ministar Kovač upoznat sa problematikom stanara Ulice Marka Marulića

Autor: na 5. srpnja 2016.

U cilju pronalska trajnog rješenja za probleme stanovnika ulice Marka Marulića i susjednih ulica, njihove je predstavnike primio tehnički ministar vanjskih poslova Miro Kovač.

Ranije postignuti dogovor s ministarstvom unutarnjih poslova oko postavljanja video nadzora, riješio je problem sigurnog nadzora granice, ali ne i probleme stanovnika koji žive u ulici koja se nalazi na samoj graničnoj crti, a koji  pripada u resor ministra Kovača.

Što je dogovoreno s ministrom kazao nam je predstavnik stanara Ranko Primorac:

„Dogovor je da će on u tijeku ovoga mjeseca, kad nađe vremena, doći vidjeti situaciju na licu mjesta i kako bi se sam uvjerio kakvo je stanje na granici. Naš prijedlog je da se nađe dogovor između ministarstava Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Europske Unije, da se nađe trajno rješenje za problem u Ulici Marka Marulića. Kakvo će to trajno rješenje biti, ne možemo unaprijed reći. U svakom slučaju, taj problem je prepoznat, postavljen je na dnevni red i o njemu će se raspravljati, tražit će se efektno rješenje na zadovoljstvo ljudi koji žive na tom području.“

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik