Jambo najavio kandidaturu za gradonačelnika Metkovića

Autor: na 17. siječnja 2017.

 

Stipe Gabrić Jambo najavio je svoju kandidaturu kao kandidat HSS-a za gradonačelnika Metkovića na predstojećim lokalnim izborima.

Najavljenom kandidaturom Jambo se pridružio već potvrđenim kandidatima, HDZ- ovom Daliboru Milanu, te MOST-ovoj Katarini Ujdur.

Na Glavnoj izbornoj skupštini HSS-a održanoj proteklog vikenda, Stipe Gabrić Jambo je izabran u Predsjedništvo te stranke što je ujedno i njegova najveća stranačka funkcija, dok je u prosincu nepravomoćno oslobođen u sudskom postupku koji se protiv njega vodio zbog optužbi za nenamjensko trošenje državnog novca u aferi „Suša“.

Svoju kandidaturu Jambo je najavio i komentirao u vijestima Radija Delta:

„HSS će imat svog kandidata i to ću najvjerojatnije biti ja. U Metkoviću se danas puno lošije živi nego što se živjelo lani na današnji dan, te godinu dana prije toga. Ekipa koja je došla prije 3 i pol godine, u pola je mandata pokupila stvari i otišla za Zagreb,  a s druge strane Metković stagnira. Obnašateljica dužnosti gradonačelnika hvali se projektima, te ističe da im je samo nebo granica. Mislim da su njima granica moji projekti koje su samo dovršili, a mnoge nažalost, još nisu ni započeli“, kazao je Jambo.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik