Ivan Vladimir pobjednik NEXT festivala Metković

Autor: na 21. rujna 2019.

Ivan Vladimir pobjednik je prvog NEXT festivala Metković koji se večeras održao u Gradskom kulturnom središtu.

Na festivalu se za glasove publike i žirija natjecalo sedam pjevača iz doline Neretve, a Ivan Vladimir osvojio drugo mjesto od žirija i prvo od publike, te je, zbrojem bodova, ukupno bio prvi.

„Ovo je prvi put da se natječem na nekom festivalu. Nisam očekivao pobjedu. Došao sam s ciljem da se zabavim, a ovo je veliki bonus. Sretan sam zbog toga i nadam se da je ovo samo početak“, rekao je Vladimir.

Druga je bila Josipa Dropulić, a treća Antea Jurković.

„Ja sam zadovoljan festivalom. Naravno, bilo je tehničkih poteškoća, ali voditelji, koji su bili iznimno profesionalni, to su učinili neprimjetnim. Između organizatora i natjecatelja nije bilo suparničkog duha, i zato je ovo bilo lijepo iskustvo. Nadam se da će se festival nastaviti. Mi stariji smo mlađima pokazali kako se radi festival i netko će, vjerojatno, nastaviti s projektom“, rekao je Luka Grgić, idejni začetnik festivala.

Uz njega, festival su organizirali i drugi mladi Metkovci i Metkovke te Gradsko kulturno središte.

Uz natjecateljski dio festivala, publika je mogla uživati i u zabavnom dijelu programa u kojem su sudjelovali voditelji festivala, te drugi pjevači, plesači i likovni umjetnici.

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik