• Nekategorizirano

Ispeglao karticu najmoprimca – oštetio ga za 10 900 kuna

Autor: na 21. travnja 2016.

 

Za korištenje tuđe kreditne kartice kazneno je prijavljen 39-godišnjak, a 30-godišnjak je osumnjičen za tešku krađu u Pločama i u pokušaj teške krađe u Opuzenu.

 

Službenici Policijske postaje Metković, nakon kriminalističke istrage podnijeli su protiv 39-godišnjaka prijavu za kazneno djelo krađe.

Sumnjiči se da je sredinom travnja putem pošte zaprimio kreditnu karticu svog 57-godišnjeg najmoprimca te ju je u više navrata koristio na području Bosne i Hercegovine oštetivši ga za ukupni novčani iznos od 10 900 kuna.

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče i Policijske postaje Metković, 30-godišnjak se sumnjiči za dva kaznena djela i to teške krađe i teške krađe u pokušaju.

Sumnjiči se da je tijekom noćnih sati 11. travnja  provalio u ugostiteljski obrt na području Ploča gdje je otuđio novčani polog u iznosu od 220 kuna. Također se sumnjiči da je tijekom noćnih sati 18. travnja pokušao provaliti u ugostiteljski objekt na području Opuzena u čemu nije uspio.

Osumnjičeni 30-godišnjak je uz kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik