Emotivna blagdanska priča Franke Batelić

Autor: na 14. prosinca 2019.

Kako je i obećala, Franka Batelić za kraj godine je  pripremila još jedno glazbeno iznenađenje. Za nadolazeće blagdane Franka poklanja toplu i emotivnu božićnu priču u pjesmi „Samo s tobom meni Božić je“.

Glazbu i aranžman pjesme potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Željko Pavičić.

Posebnu atmosferu u pjesmi donio je i jedan od najboljih europskih saksofonista, Porinom nagrađivan Igor Geržina. Osim Geržine, Franka je ponosna i na cijeli glazbeni tim koji je svirao na pjesmi – poznati gitarist Ante Gelo, bubnjar Borna Šercar, kontrabasist Zvonimir Šestak, Branimir Mihaljević koji je ovom prigodom zasvirao klavijature i gudači Matej Mihaljević, Petar Ruk, Kristina Knežević i Janko Franković.

„’Samo s tobom meni Božić je’ topla, emotivna pjesma koja nosi duh nadolazećih blagdana. Već dugo želim surađivati s Igorom Geržinom i toliko mi je drago da je baš on svojim prepoznatljivim zvukom saksofona dao toplinu i poseban ‘touch’ ovoj melodiji. Kamin, dragi ljudi oko stola, puno smijeha, miris kolača, snijeg na prozoru i zvukovi ove pjesme… Božić“, poručila je pjevačica koja je objavila i spot za pjesmu u režiji Sandre Mihaljević.

Izvor: dalmatinskiportal.hr

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik