Elvis Sršen NoA predstavio novu pjesmu „Ritam ljubavi“

Autor: na 21. kolovoza 2019.

 

Luckavost, zaljubljenost i dobra zabava postali su sinonimi za ljeto i ljetne ljubavi. A upravo u takvom ritmu nastala je i nova pjesma Elvisa Sršena NoA-e „Ritam ljubavi“ s kojom se predstavlja na ovogodišnjem Aurea Festu u Požegi.

Glazba, tekst i aranžman pjesme napravili su Elvis Sršen NoA i Vojan Koceić, a produkciju HHH Studio Split.

„Brza, ljetna i plesna – to su tri riječi kojima bi se mogla opisati pjesma “Ritam ljubavi”. Kada smo krenuli u stvaranje pjesme, Vojan Koceić i ja htjeli smo ljubavi, uzbuđenju i ljetu dati dobar ritam i dobar zvuk. Upravo takvu energiju nosi novi singl. Jeste li ikada osjetili ludu privlačnost? To smo htjeli dočarati i kroz tekst, a posebno kroz glazbu – da tekst nosi brz ritam. Pjesmu smo osmislili kao omaž ludim, nepromišljenim i intuitivnim ljubavima – jer sve ljubavi su zapravo takve. Zato, ubrzaj ritam, pojačaj ljeto i uživaj u “ritmu ljubavi“, ističe NoA.

13 objavljenih singlova

Elvis Sršen NoA je svestrani glazbenik, tekstopisac, kompozer i producent koji ima svojih 13 objavljenih singlova. Osim nove pjesme “Ritam ljubavi“, NoA je u pripremi svog prvog studijskog albuma koji će uskoro biti objavljen. Najveći uspjeh ovog glazbenika svakako je suradnja s bendom legendarnog i svjetski poznatog Prince-a,”New Power Generation” na pjesmama “Sve što želim” i “Okovi” koja je premijerno izvedena na ZG Festivalu 2018. Singl „Moja“ osvojio je nagradu za najbolji aranžman na Splitskom Festivalu 2018.

NoA ima i dva dueta s poznatim hrvatskim pjevačicama: duet sa Ivanom Kindl na Zagrebačkom festivalu s pjesmom „Mi“, a s Leom Mijatović je ove godine nastupio na Zagrebačkom festivalu s pjesmom „Pogled kao plamen“.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik