Duška Mušić: „Svaka žena se može i mora izboriti za sebe”

Autor: na 15. ožujka 2019.

U Gradskoj knjižnici Metković održano je predstavljanje drugog izdanja knjige „Moje ime je Duška“ autorice Duške Mušić.

Autorica kroz kratke autobiografske priče i poeziju govori o svakodnevnom životu u kojem ima i teških i dirljivih trenutaka, kao i onih humorističnih koje autorica prikazuje kroz satiru i elemente erotike.

U knjizi „Moje ime je Duška“, autorica se osvrće na pozitivne i negativne situacije koje su stvorile njen životni put.

„Glavna poruka knjige je da se svaka žena može i mora izboriti za sebe. Nitko drugi to neće napraviti umjesto nje. Koliko je ona sretna žena, toliko su njena djeca sretna. Ovo je knjiga mog života. Pisat ću ja i dalje, ali mislim da je ovo moj vrhunac jer ovdje progovaram o sebi, s jasnom i značajnom porukom da sam se nakon jednog teškog života i zlostavljane žene, zlostavljane i u djetinjstvu, dočekala svog ogromnog komada sreće. Danas sam ja sretna žena“, rekla je Mušić.

Autorica je rođena u Metkoviću, a u mirovini živi i stvara u Pločama. Njena prva knjiga „Valunzi“ nastala je od duhovitih erotskih priča koje je objavljivala u obliku bloga, dok je knjigu „Mamac za lignju“ autorica posvetila svojoj kćeri.

Na predstavljanju knjige u Gradskoj knjižnici, uz autoricu su knjigu, nakon uvodne riječi ravnateljice knjižnice Vesne Vidović, predstavili Željka Bulić Petrović i Vinko Vuković Liska koji su čitali ulomke iz knjige, te Jasna Krilić koja je događaj popratila glazbom.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik