Domenica objavila najslađu božićnu pjesmu “Medenjak”

Autor: na 7. prosinca 2020.

Domenica je  objavila prvu božićnu pjesmu Medenjak koja je već osvojila radijski eter, a sada je objavljen i videospot. Brojni pozitivni komentari njenih pratitelja na YouTube-u daju naslutiti da će Medenjak biti pravi hit ovih blagdana.

Moj prvi ovogodišnji božićni poklon bila je božićna pjesma. Tu želju podijelila sam s mojom Hanom Huljić, koja me nakon samo jedne šetnje nazvala i rekla da već ima pjesmu u glavi. Zajedno s bratom Ivanom Huljićem napravila je tekst, a istu večer smo shvatile da je to ta pjesma. Jedino što nas je mučilo bilo je hoćemo li stići sve realizirati ove godine, odnosno prije ovog Božića, ili ćemo morati sve ostaviti za nagodinu, ali se na kraju sve nekako poklopilo kako treba“, otkrila je Domenica.

Interijer Čarobne kolibe u Gorskom kotaru poslužio je za pravi božićni ugođaj u kojem je Domenica snimila istoimeni spot u režiji Danijela Galića. Priprema kolača i biranje poklona sve je ono čemu se veselimo narednih dana, a osim za potrebe spota Domenica se tome i privatno veseli.

Nadam se da će vam pjesma ugrijati srce jednako kao što je meni, da ćemo ju sljedeće godine pjevati zajedno na svim božićnim koncertima, a da ćemo ovo vrijeme provesti odgovorno uz najbliže!“, izjavila je Domenica.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik