Domenica ima novi hit “Baš, baš”

Autor: na 28. rujna 2018.

Nakon uspješnih hitova “Vidi se iz aviona”, “Ljubavna limunada”, “Kad sam s tobom”, dueta s Kedžom u pjesmi “Mi protiv nas” koji je osvojio Grad Prix ovogodišnjeg Splitskog festivala, mlada i talentirana Domenica ima novu pjesmu i spot pod nazivom “Baš, baš”.

Pjesmu koja će vas osvojiti na prvo slušanje napisali su i ovog puta Vjekoslava Huljić i Tonči Huljić koji uz Lea Škaru potpisuje i aranžman. Nitko nije imun na ljubav i zato će se mnogi pronaći u ovoj pjesmi jer je tematika svima poznata. Pjesma “Baš, baš” zasigurno je novi domaći hit u kojem Domenica pjeva o iskrenoj ljubavi jedne osobe prema drugoj, o ljubavnim dilemama i priznavanju ljubavi kakva god ona bila, a njen nježan i zavodljiv glas dao je ovoj pjesmi posebnu notu zavodljivosti.

Pjesmu “Baš, baš” prati i spot, a samozatajna i uvijek nasmijana Domenica u ovom je spotu pokazala potpuno novu, svoju zreliju, vrlo strastvenu i naravno, kao uvijek, onu iznimno ženstvenu stranu. U spotu se pojavljuje u crvenim modnim kombinacijama najtraženije hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a crvena boja je upravo ona koja simbolizira ljubav i strast. Režiju spota potpisuju Rino Barbir i Milan Latković.

Izvor: Croatia Records

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik