Djevojčicama Jerkovca 3. mjesto na Božićnom turniru u Mostaru

Autor: na 27. prosinca 2017.

 

Djevojčice RK Jerkovac  godišta 2004. i mlađe,sudjelovale su na 10. Međunarodnom Božićnom turniru u Mostaru.

Na turniru je nastupilo devet ekipa iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore,  a  igračice RK Jerkovac  zauzele su treće mjesto. Za najboljeg golmana turnira izabrana je Jelena Vidović.

Za RK Jerkovac nastupile su: Jelena Vidović, Lucija Jurković, Iva Markić, Ivana Brnas, Noemi Šimunović, Kristina Daničić, Iva Gujinović, Klara Čarapina, Tea Šprlje, Petra Kežić, Radojka Volarević, Gea Kozina i Josipa Bebić.

Djevojčice 2006./07. nastupile su na vrlo jakom Božićnom turniru u Makarskoj, gdje je nastupilo devetnaest ekipa.

U konkurenciji s 12 ekipa, djevojčice 2007. i mlađe  zauzele su četvrto mjesto iako su na turniru imale samo jednu izgubljenu utakmicu od RK Hvar, za koga su nastupali i dječaci.

Za 2007. godište i mlađe nastupile su: Vanessa Bebić, Luca Dominiković, Iris Kozina, Nikolina Medak, Petra Jurković, Melani Primorac, Nora Prusac, Reina Bebić, Lucija Tošić i Iva Jerković. U najbolju petorku turnira izabrana je Luca Dominiković.

Djevojčice 2006. i mlađe, u svojoj kategoriji također su zauzele četvrto mjesto. Za 2006. godište nastupile su; Josipa Bebić, Sara Šiljeg, Gea Kozina, Luca Dominiković, Nikolina Medak, Petra Jurković, Paula Buljubašić i Vanessa Bebić.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik