Dani otvorenih vrata udruga

Autor: na 25. svibnja 2017.

 

S ciljem upoznavanja javnosti s radom i aktivnostima  udruga u lokalnoj i široj zajednici, od danas do subote održava se manifestacija Dani otvorenih vrata udruga.

Ovom manifestacijom, svim zainteresiranim građanima pruža se prilika da sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, i akcijama, te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima.

U manifestaciju su uključene i metkovske udruge. Udruga otac Ante Gabrić organizirala je besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi te tri kreativne radionice, a u sklopu programa otvorena je i  izložba rukotvorina  s prethodnih radionica.  Voditeljica dnevnih aktivnosti u Udruzi Otac Ante Gabrić, Paula Miličević, istaknula je da će današnjim programom posjetiteljima približiti cjelogodišnji rad ove udruge koji se temelji na spajanju starijih i mlađih generacija.

„Dani otvorenih vrata su nama zapravo presjek godišnjih događanja i aktivnosti. Tijekom cijele godine kroz različite načine spajamo mlađe i starije generacije, a sve kako bi prenijeli to znanje i iskustvo starijih na mlađe. Znamo da vrijeme donosi promjene kojima se moramo prilagođavati, ali imamo mnogo vrijednosti oko sebe koje treba, osvježiti, sačuvati i prenijeti na mlade generacije“, kazala je Miličević.

Svoja vrata danas je otvorila i Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj, u čijim su prostorijama održane kreativne radionice i natjecanja u dječjim igrama, a građani će ovu udrugu moć posjetiti sutra i u subotu, u vremenu od 7 do 15: 00 sati.

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, u svom će Kabinetu u petak, građane upoznavati sa uslugama koje provode u lokalnoj zajednici, a u prostorijama Volonterskog centra Dobra, posjetitelji će se moć upoznati sa projektima i volonterskim akcijama koje provodi Udruga Dobra.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik