Dani otvorenih vrata udruga 2018.

Autor: na 7. svibnja 2018.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske već sedmu godinu zaredom organizira manifestaciju “Dani otvorenih vrata udruga” na području cijele Hrvatske, a i ove godine manifestaciji će se pridružiti udruge koje djeluju na području grada Metkovića.

Udruga otac Ante Gabrić svoja će vrata za sve zainteresirane otvoriti u četvrtak, 24. svibnja, u vremenu od 8 do 19 sati. Posjetitelje tijekom dana očekuje bogat sadržaj, koji uključuje standarde dnevne aktivnosti članova Udruge, kao što su mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi s početkom u 8 sati te program zajedničkog vježbanja s početkom u 9 sati.

U vremenu od 9,30-11 sati održat će se radionica i druženje “Kako su živjeli naši stari”. Od 12-14 sati posjetitelji će moći pogledati izložbu uradaka s dosadašnjih radionica te se informirati o pomoći u kući, organiziranim dnevnim aktivnostima za starije te ostalim projektnim aktivnostima i mogućnostima volontiranja u udruzi.

U 15 sati posjetitelje očekuje još jedna kreativna radionica, koja će trajati do 17 sati, kad će se ponovno održati radionica i druženje “Kako su živjeli naši stari”.

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj poziva sve zainteresirane da u petak, 25. svibnja, u vremenu od 7 do 12 sati dođu na druženje u prostoriju Udruge kako bi se informirali o projektnim, programskim i volonterskim aktivnostima Udruge te napominju kako su vrata Udruge za građane otvorena tijekom cijele godine.

Udruga Leptirići svoja vrata otvorit će u petak, 25. svibnja, u vremenu od 16 do 18 sati u svojim prostorijama u Metkoviću i Pločama. Kroz neformalno druženje s članovima, terapeutima i volonterima predstavit će svoje usluge svim zainteresiranim građanima.

Cilj ove manifestacije je informiranje javnosti o radu udruga na svim razinama. Tako se građanima predstavljaju programi i projekti od interesa za opće dobro te pruža mogućnost za sudjelovanje u brojnim aktivnostima i volontiranju. Također, udruge se potiče na predstavljanje rezultata projekata i programa financiranih sredstvima iz javnih izvora kako bi pridonijeli što većoj otvorenosti i transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik