Damir Raić: „Građani Metkovića se ponašaju odgovorno i poštuju Odluke Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu“

Autor: na 24. ožujka 2020.

 

Zamjenik Gradonačelnika Metkovića i načelnik Stožera za civilnu zaštitu Grada Metkovića, Damir Raić danas je u programu radija Delta pobliže objasnio tko i pod kojim uvjetima može dobiti propusnicu za napuštanje mjesta prebivališta.

Naime, osobama koje moraju otići izvan grada Metkovića iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili nužne kupnje hrane i osnovnih potrepština, propusnice izdaje gradski Stožer za civilnu zaštitu.

Zahtjev se može podnijeti putem e-maila: civilna.zastita@metkovic.hr, te osobno dolaskom ispred Gradske uprave na adresi Stjepana Radića 1.

Obrazac je dostupan na web stranici www.grad-metkovic.hr te na lokalnim portalima, a treba biti vlastoručno potpisan, pri čemu podnositelji pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću jamče za istinitost podataka navedenih u zahtjevu.

„Podnositelji popunjeni obrazac ostavljaju na improviziranom šalteru ispred Gradske uprave, a na obrascu će ostaviti broj telefona na koji će ih se kontaktirati nakon obrade zahtjeva. Svi zahtjevi bi trebali biti obrađeni i izdani od strane Stožera civilne zaštite Grada Metkovića tijekom dana. Zahtjevi se podnose radnim danom od 8-11 sati, a preuzimanje propusnica je svakim radnim danom od 13 do 14 sati“, kazao je Raić.

Raić je istaknuo kako su iz Grada Metkovića zadovoljni ponašanjem građana Metkovića koji poštuju Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite.

„Zadovoljni smo. Građani Metkovića se ponašaju odgovorno, ne izlaze bez stvarne potrebe i to je jedini ispravni put kako pobijediti ovaj virus. Mi smo dostupni za sve informacije i nejasnoće te nas se uvijek može kontaktirati. Mnogo je upita, ali nastojimo svima odgovoriti u najkraćem roku. Ovo je jedna izvanredna situacija i zajedno ćemo izaći iz nje“, kazao je Raić.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik