Brže i udobnije od Metkovića do Ploča uz Eko taxi

Autor: na 16. studenoga 2018.

Građani Metkovića i Ploča od 15. studenog imaju mogućnost lakšeg, jeftinijeg i udobnijeg prijevoza između i unutar gradova uz Eko taxi, taksi prijevoz koji već u nekoliko hrvatskih gradova omogućuje brzu, sigurnu i ekološku vožnju.

Nakon ukidanja željezničke linije između Metkovića i Ploča, većina građana se mogla osloniti jedino na prijevoz autobusima, a Eko taxi, jedan od vodećih hrvatskih taksi prijevoznika nudi rješenje.

„Naš cilj ekspanzije poslovanja u Hrvatskoj logično nas je doveo do želje da uvedemo uslugu taksi prijevoza unutar i između Ploča i Metkovića kako bismo građanima ova dva grada uz najbolji omjer cijene i kvalitete pružili jednostavniju vožnju, ekološku osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača. Vjerujemo kako ćemo u budućnosti i povećati našu flotu vozila pogotovo u vrijeme sezone kada je potreba za taksi prijevozom i najveća.“, izjavio je Mislav Munivrana, direktor Eko taxija.

Svim korisnicima Eko taxija osiguran je i popust od 20 posto za plaćanje beskontaktnim Mastercard® i Maestro® karticama u taxiju, a utorkom čak od 7 posto na plaćanje Mastercard® karticom iz aplikacije.

Eko taxi u Pločama i Metkoviću moguće je naručiti preko besplatne aplikacije Eko taxija, pozivom na 020 432 432, putem web forme na www.ekotaxi.hr ili rezervirati putem e-maila: rezervacija@ekotaxi.hr  (minimalno sat vremena ranije).

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik