Ante Puljević ponovo izabran za predsjednika Udruge Prijatelj

Autor: na 29. ožujka 2019.

 

Ante Puljević dobio je novi četverogodišnji mandat predsjednika Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj Metković.

Odlučeno je to na današnjoj izvještajno – izbornoj skupštini, na kojoj su za članove predsjedništva Udruge, uz Puljevića  izabrani David Buljubašić, Milka Omrčen, Danijela Raič i Željko Komazin, a izvršni direktor Udruge ostat će Nikola Popovac.

Udruga Prijatelj osnovana je 2003. godine, a uz to što zapošljava 60 ljudi, provodi  različite aktivnosti i projekte kojima je cilj doprinijeti izgradnji društveno gospodarskog sustava u kojem će se svakodnevno poboljšavati položaj osoba s invaliditetom.

Puljević je istaknuo kako će im i u sljedećem razdoblju ciljevi biti proširenje gospodarske djelatnosti te zapošljavanje još većeg broja osoba s invaliditetom.

„Glavni ciljevi oko kojih ćemo sve raditi je povećavanje gospodarske djelatnosti u svrhu zapošljavanja osoba s invaliditetom. Cilj nam je osnovati integralnu radionicu u Metkoviću. Kad su u pitanju terapije koje pružamo, kroz ugovor koji imamo s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, cilj nam je oformiti ranu intervenciju, odnosno, ranu dijagnostiku za djecu sa teškoćama u razvoju. Zbog toga smo u fazi preuređenja prostora, kako bi svaki terapeut imao svoj kabinet“, kazao je Puljević.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik