Aktualni album benda Heidi šeće psa lansirao 13 singlova

Autor: na 4. listopada 2021.

„Još ovaj put“ trinaesta je pjesma za koju je bend snimio videospot čime su pokazali koliko vjeruju u svaku svoju pjesmu, darujući svakoj jednaki tretman.

Poznati po pomaknutim vizualnim rješenjima i ovaj put bježe od predvidljivosti, prepuštajući se redateljskim rukama provjerenog suradnika Dinka Čvorića Doringa. Osnivač benda, Hrvoje Borošić, autor je glazbe i teksta, a produkcija pjesme povjerena je Luki Traliću iz grupe Elemental. Zanimljivo je da je pjesma u drugačijem aranžmanu prvi put izvedena 2015. godine na Chansonfestu u izvedbi Tajane Tolić, a kako se našla na albumu benda Heidi šeće psa, objašnjava pjevačica Heidi:

„Pjesmu ‘Još ovaj put’ prvi sam put čula na Chansonfestu, prije nego što smo Hrvoje i ja uopće počeli razmišljati o osnivanju benda. Već tada mi se jako svidjela, ali sam ju čula u drugačijem aranžmanu, kao rock baladu. Nakon što smo osnovali bend, bila mi je velika želja snimiti novu verziju te pjesme, a Hrvoje se odmah složio. Dugo smo tražili pravi aranžman i pravi zvuk u čemu nam je puno pomogao naš producent Luka Tralić i napravili smo polaganu, ali čvrstu pjesmu koja zvuči i emotivno i moćno te sam zaista ponosna što takvu pjesmu imamo na našem prvom albumu.“

Album prvijenac benda Heidi šeće psa objavljen u proljeće ove godine u izdanju Menarta, a popraćen je izvrsnim kritikama i recenzijama pa je tako Dražen Plukavec za Soundguardian napisao „Pjesma koju bih s albuma izdvojio kao možda i emocionalno najsnažniju, definitivno je Još ovaj put, gdje tekstualni rad Hrvoja Borošića sjaji u punom svjetlu“, dok je Marinko Krmpotić za Novi list izjavio „Taj pokušaj uživanja u zadnjim zrakama nekadašnje ljubavi odlično je uobličen i u dvije vrlo dobre balade – ‘Još sam tu’ u kojoj ga ona čeka da se pojavi zadnji put te u pomalo stadionskoj rock baladi ‘Još ovaj put’ s odličnim stihom ‘Poklonimo jedno drugom još ovaj put’“.

‘Još ovaj put’ uz pjesme ‘Reći ćeš mi sutra’, ‘Vuk’, ‘Njegova mačka’, ‘Uzalud’, ‘Avantura’, ‘Uzbudljivo i sjajno’, ‘Grad’, ‘Probudi me’, ‘Božić kao nekada’, ‘Još sam tu’, ‘Proljeće’ i ‘Sve što smo htjeli’ zaokružuje lijepu glazbenu priču benda Heidi šeće psa koji nošen uspjehom debitantskog albuma uskoro ulazi u studio stvarati nove pjesme za vrijeme koje dolazi.

 

 

Označena kao

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik