Novom pjesmom Ljubavnici odašilju puno pozitivne energije

Autor: na 19. studenoga 2020.

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti sive oblake koji su se nadvili nad nama. Činjenica je da moramo biti odgovorni, ali istina je i da ne smijemo zaboraviti zadržati osmijeh na licu i širiti ljubav. Upravo je to bila misija Antonije Šole i Marija Regelje kada su radili na novoj pjesmi Ljubavnika „Ona me voli“.Ovaj dvojac već je uhodani tim za stvaranje hitova, a kao uvijek iza aranžmana i produkcije stoji Luka Kovačić, dok su prateći vokali bili  Jadranka Krištof i Vladimir Pavelić-Bubi.Pjesma na prvu ulazi u uho i sigurno se može reći da Ljubavnici imaju novi hit. Time najavljuju i novi studijski album za Croatia Records, vodećeg regionalnog diskografa s kojim su upravo potpisali novi ekskluzivni ugovor na 5 godina i 2 albuma, nasljednike nedavno objavljenog debitantskog Ništa nije slučajno.

S obzirom da je dečkima osim pjesme iznimno važan i videospot i ovoga puta su poradili na scenariji koji će oduševiti publiku, a sve su realizirali na ulicama grada Samobora koji se pokazao kao sjajna kulisa za ovu zabavnu priču. Naime, uz pomoć transparenata s ljubavnim porukama Ljubavnici su napravili pravi lom u gradu. Samoborci su cijelu priču odlično prihvatili pa su im i pomogli tijekom snimanja kako bi spot bio što bolji i zabavniji. Scenarij potpisuju Tomislav Katanec i Matija Škalić, dok je Matija ujedno bio zadužen za video produkciju i režiju.

„Želimo svima vratiti osmijeh na lice. Želimo svima reći koliko je važno da se volimo. Ovaj nas spot prikazuje u nešto drugačijim ulogama pa smo tako na trenutak osjetili kako i druga zanimanja prolaze kroz ovo razdoblje. Slučajni prolaznici bili su oduševljeni i jako susretljivi, stoga smo uspjeli napraviti spot koji odašilje puno pozitivne energije“, kazao je Mario Regelja, frontmen Ljubavnika.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik