Županija provodi projekte za mlade

Autor: na 9. siječnja 2018.

 

Dubrovačko-neretvanska županija započela je u partnerstvu s udrugom Europski dom Dubrovnik provoditi dva projekta namijenjena mladima.

Prvi projekt je izrada županijskog programa za mlade, a cilj mu je poboljšanje kvalitete  života mladih u županiji. U izradu plana bit će uključene udruge mladih i za mlade, jedinice lokalne samouprave te obrazovne, znanstvene, kulturne i socijalne ustanove s područja Dubrovačko-neretvanske županije. Nakon usvajanja na Županijskoj skupštini ovaj će dokument biti temelj za definiranje županijske politike prema mladima u razdoblju 2018.–2021.

Drugi projekt je provedba aktivnosti info-centra za mlade. Nositelj ovoga projekta je Europski dom Dubrovnik, a uz Županiju, partner u provedbi je i Sveučilište u Dubrovniku. Projektne aktivnosti obuhvaćaju informiranje i savjetovanje mladih iz svih dijelova županije o temama od njihova interesa i pomoć mladima u stjecanju vještina koje će im biti od koristi u osobnom i profesionalnom smislu.

Projekti će se provoditi do studenog 2018., a sufinancira ih Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik