Zbog blagdana Velike Gospe pojačan promet na cestama

Autor: na 14. kolovoza 2019.

Zbog blagdana Velike Gospe, hodočašća i održavanja središnjih vjerskih svečanosti, 14. i 15. kolovoza se očekuje kretanje većeg broja osoba državnim i županijskim cestama.

Na dan Velike Gospe velik broj građana krenut će na hodočašća osobnim vozilima, autobusima ili pješice već u ranim jutarnjim satima, dok se povratak hodočasnika predviđa u poslijepodnevnim satima. U tom razdoblju promet na svim prilaznim cestama prema svetištima bit će pojačan.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske apeliraju na vozače da skrenu pozornost na pješake, a njima savjetuju da zbog svoje sigurnosti poštuju prometna pravila te da koriste reflektirajuće prsluke.

Iz policije ističu kako se do kraja vikenda očekuje i pojačani promet na autocestama, pa vozače mole za poštivanje prometnih propisa, te da izbjegavaju prekršaje, pri čemu posebnu pozornost naglašavaju na one prekršaje koji uzrokuju najveći broj prometnih nesreća.

Uoči i na dan Velike Gospe, policijski službenici posebnu će pozornost posvetiti stanju sigurnosti u cestovnom prometu te poduzeti niz preventivno-represivnih aktivnosti u cilju zaštite svih sudionika u prometu.

U provođenje planiranih aktivnosti uključit će se maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, a posebno na svim prometnim pravcima koji vode prema marijanskim svetištima.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik