Zbog blagdana Svih svetih i Dušnog dana moguće gužve u prometu

Autor: na 30. listopada 2019.

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana, na cestama se u narednim danima očekuje se pojačan promet vozila i kretanja građana, poglavito u blizini gradskih i mjesnih groblja, ali i na glavnim cestovnim pravcima.

Budući se najveće gužve očekuju na prilaznim prometnicama grobljima, policijski službenici će pojačati angažman u tim područjima kako bi obilježavanje ovih blagdana proteklo što je moguće sigurnije, odnosno kako bi se osigurala maksimalna protočnost i sigurnost u prometu. Osobito će se ciljano postupati prema onim sudionicima u prometu koji ometaju normalni prometni tok ili grubo krše prometne propise.

Također će se ostvariti potrebna suradnja s policijama susjednih država kako bi se pravovremeno dobile informacije o nailascima većih kolona vozila iz susjednih zemalja, sukladno čemu će se poduzimati potrebne mjere.

Policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske pozivaju sve sudionike u prometu na povećan oprez, dosljedno poštivanje prometnih propisa i međusobno tolerantno ponašanje kako bi na taj način i osobno pridonijeli da dan štovanja na mrtve prođe u miru i dostojanstvu.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik