Zaplijenjeno preko 660 kg droge u cisterni u vlasništvu obrta iz Metkovića

Autor: na 18. srpnja 2018.

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine, sinoć su oko 20 sati u Neumu zaplijenili preko 660 kilograma droge „skunka“, genetski uzgojene marihuane, koju je u više vrećica prevozila cisterna dubrovačkih registarskih oznaka.

„Radi se o teretnom vozilu za prijevoz opasnih tvari, tj. cisterni za prijevoz goriva u vlasništvu obrta iz Metkovića, koje je u više navrata nadzirano od strane policije zbog učestalih prelazaka državne granice. Jučer je, također, oko 1.40h prešlo državnu granicu prema Crnoj Gori puno goriva, dok je oko 17h zabilježen povratak vozila te je pri kontroli carinskih službi utvrđeno da težina vozila odgovara deklaraciji i ono je propušteno u Hrvatsku. Isto vozilo zatečeno je sinoć oko 20h u Neumu s većom količinom droge. Kriminalistička obrada se nastavlja u suradnji s policijom Bosne i Hercegovine“, kazala nam je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Davorka Bečić.

Pronađena droga bila je namijenjena ilegalnom zapadnom tržištu, a sinoćnja akcija odrađena pod kodnim nazivom “Petrol Line” jedna je od najvećih zapljena narkotičkih sredstava u BiH.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik