Žanamari se pjesmom “Ubijaš” vratila svojim glazbenim korijenima

Autor: na 27. svibnja 2019.

Žanamari se novom pjesmom „Ubijaš” vraća svojim glazbenim korijenima. U osebujnom pop aranžmanu koji se igra s funk i rock elementima, dogodio se odličan R’n’B moment koji osjetno najbolje paše vokalu Žanamari, ali i emotivnoj poruci ove pjesme.

“Pjesma opisuje slomljenu ženu, koja prkosi vlastitom razumu, srce ju vuče muškarcu koji je emotivno ubija. Prirodno mi dolazi da uz ovakve emotivno nabijene tekstove melodija bude nježna, ženska i to me onda povuče na R’n’B. Kad sam buntovna i ljuta to me nosi u konkretne pop rock melodije, ali u pjesmi Ubijaš svaki ton je emocija”,  komentira Žanamari.

Za pjesmu je snimljen i iskren, emotivno nabrijan spot u režiji Marija Perčića pod etiketom produkcijske kuće V.R.H. Productions.

“Prve reakcije na pjesmu su me iznenadile! Žene se osim u tekst zaljube u groove pjesme, koji im je senzualan i zove ih na ples, dok su mi glazbeni kolege komentirali da je stilom nešto između Halsey i Brune Marsa, što su skoro pa dvije različite krajnosti. Svidjeli su mi se ti komentari jer su krajnosti i kontradikcije doslovno postale moj glazbeni potpis. Svi pokušavaju definirati moj glazbeni žanr, ali vjerujte mi, nitko nikad neće uspjeti, jer mi je to cilj – glazbom prenijeti emociju, trenutak, pokazati sva lica jedne žene, a to se ne može ako se ograničavaš žanrovima ili bilo čime“, rekla je Žanamari.

Izvor: Menart

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik